Zásaditá starostlivosť o telo s Dr.Jentschura

Zásaditá starostlivosť o telo je najprirodzenejšou starostlivosťou o pokožku. Pomáha odľahčiť metabolizmu a udržiava ho v acidobázickej rovnováhe. Zásaditou starostlivosťou o telo si sami vedome venujete čas na načerpanie nových síl, odpočinok a silu pre každodenný život.

Zásadité vliesové masky

Tenká vliesová maska k príprave zásaditej masky na tvár, krk a dekolt s použitím zásaditej kúpeľovej soli MeineBase.

Toto ošetrenie má nielen čistiaci a oživujúci účinok, ale pleť je po ňom hladšia a zamatovejšia. Masku odporúčame nielen pri podráždenej pleti, alergiách a akné, ale aj na regeneráciu a hydratáciu pleti.

Zásaditosť tejto masky vedie k vylúčeniu kyselín a škodlivých látok mazovými a potnými zľazami a tým dochádza k príjemnému samopremasteniu pokožky a regenerácií pleti.

Pozrieť v eShope >


Zásadité podpazušné vankúšiky

Zásadité podpazušné vankúšiky pomáhajú prirodzeným spôsobom pri nepríjemnom nadmernom potení. Prinášajú dlho očakávanú slobodu od potenia a stresu a starajú sa o istejšie vystupovanie v zamestnaní, vo voľnom čase a počas športu.

Pozrieť v eShope >


Zásadité vankúšiky na prsia

Zásadité vankúšiky sú vyrobené z vysoko kvalitnej hypoalergénnej bavlnenej gázy a sú veľmi účinné pri kožných ťažkostiach v oblasti hrudníka. Konštantné trenie a nadmerné potenie v kožných záhyboch pod prsiami môže dráždiť citlivú oblasť kože a spôsobovať výrazné začervenanie a podráždenie kože. Stále viac žien trápia hrčky, plesňové infekcie a zápaly, ekzém pod prsiami alebo otlaky od podprsenky - najmä v horúcich letných dňoch.

Pozrieť v eShope >


pH - prúžky

pH prúžky jednoducho a rýchlo merajú stupeň kyslosti v moči, slinách, nápojoch alebo tekutinách. Zaujímavá je možnosť porovnania hodnoty pH zásaditého kúpeľa pred a po kúpaní.

Pozrieť v eShope >